Araştırmacıların TÜBİTAK, Sanayi Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, AB vb Kurumlara Yapacakları/Yaptıkları Destek Başvurularının DAPSIS'e Kayıt Edilmesi Zorunludur

Üniversitemiz araştırmacılarının diğer kurumlara gerçekleştirdikleri proje başvurularının kayıt altına alınarak, kabul veya ret edilen destek taleplerinin izlenmesi, üniversitemizin bu konudaki envanterinin çıkartılması ve destek hizmetlerinin verimli bir şekilde yürütülebilmesi için büyük önem arz etmektedir.

Bu kapsamda, araştırmacılarımızın TÜBİTAK, Sanayi Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, AB ve diğer kurumlara yapacakları/yaptıkları proje destek başvurularının DAPSIS sistemine kayıt edilmesi ve sistemden üretilecek kayıt formu ile üst yöneticilerin imzasına sunulması gerekmektedir.

Bu kapsamda başvuru yapacak araştırmacıların, öncelikle proje başvurularına yönelik kayıt oluşturması, sistemden alınacak kayıt formu ile Proje Destek Ofisine (PDO) başvurmaları rica olunur.

BAP Koordinasyon Birimi

Proje Destek Ofisi

Dış Kaynaklı Proje Süreçleri Yönetim Sistemi / Copyright © 2015 Abis Teknoloji Ltd. Şti.